f l
^

Workshop in beweging

Kennismakingsworkshop “in beweging”

Wil je: meer aandacht voor het hier en nu? Je eigen kracht (her)ontdekken? Minder piekeren? Meer rust? Meer aandacht voor wat je lichaam je vertelt? Andere kwaliteiten ontwikkelen?

Doe dan mee met de kennismakingsworkshop! Het is een praktische workshop: niet alleen praten, vooral doen!

Oefeningen die we doen zou je kunnen herkennen uit yoga, mindfulness, labananalyse, bewegingsimprovisatie en lichaamsgerichte interventies (als haptonomie).

Bijvoorbeeld een bodyscan, waarbij je de aandacht naar het hier en nu en naar je lichaam te verplaatst.

Ook doen we oefeningen in tweetallen. Waarbij bijvoorbeeld de een mag leiden en de ander moet volgen. Op die manier kun je ervaren hoe het is om controle te verliezen zonder dat het dit erg is, integendeel, het kan zelfs bevrijdend voelen. Het kan ook zijn dat je uit diezelfde oefening juist iets anders haalt. Het bewegen op een andere manier dan de eigengemaakte, brengt bij iedereen een ander gevoel naar boven.

Je bereikt meer lichaamsbewustzijn, meer bewustzijn van eigen non-verbale communicatie en meer inzicht in jezelf. Wanneer jij uit je comfort zone durft te stappen en je eigen lichaam als instrument gebruikt zal je meer balans gaan ervaren.
De workshop is bedoeld om kennis te maken met de lichaamsgerichte manier van werken. Als vervolg hierop zou je kunnen denken aan de training “in beweging”, aan lichaamsgerichte coaching of aan de andere workshops.

Meld je aan door een mail te sturen naar info@flowenstructuur.nl. Wanneer je graag nog wat meer hierover wilt lezen, kan je bij nieuws bijvoorbeeld een bericht vinden met reacties van deelnemers.

Wat ga je doen?

In de workshop ga je jouw eigen ontdekkingstocht aan om jouw eigen patronen, kwaliteiten en valkuilen te ervaren en ermee te experimenteren. Dit aan de hand van een thema dat je aanspreekt, samen met de anderen in de groep als ondersteuning.

De workshop is een moment voor jezelf en je staat stil bij wat jouw manier van bewegen en jouw lichaam jou te vertellen heeft.

Je bereikt zo meer lichaamsbewustzijn, meer bewustzijn van eigen non-verbale communicatie en meer inzicht in jezelf.
Dit alles als bijdrage om

  • meer in jezelf te geloven en
  • lekkerder in je vel te zitten en
  • uiteindelijk met meer ontspanning te kunnen leven!

De workshop duurt 2 dagdelen.
Combineer de workshops met individuele lifecoaching en ontdek jouw eigen persoonlijke kracht!

Kosten: 49 euro incl. btw per avond

Locatie: Utrecht en Soest

Lees hier een aantal voorbeelden van oefeningen door deelnemers beschreven

Lees hier reacties van deelnemers die je voorgingen

Bekijk hier de Agenda

Stuur om je aan te melden een mail naar info@flowenstructuur.nl.

 

Ga terug naar de vorige pagina