f l
^

Uw coach/trainer

Puck van den Bergen

 

foto puckDit is Puck: Uitnodigend, Empathisch, Bekrachtigend, Ervaringsgericht

“Ik ben als arbeids- en organisatiepsycholoog gespecialiseerd in het helpen bij vragen over onzekerheid, mild zijn voor jezelf, keuzes maken of streven naar een betere work-life balance. Samen gaan we je balans herstellen en de volgende stap zetten.”

Zo werk ik
Ik coach je om weer meer te luisteren naar je eigen behoeften, dit ook te uiten en te vertrouwen op jezelf en zo te kiezen voor jouw eigen leven zonder dat egoïstisch is!

Bijvoorbeeld als je merkt dat je minder energie hebt en je hoofd regelmatig overloopt. Of eigenlijk niet (meer) weet wat je zelf nu wilt. Door middel van vragen en oefeningen ontdek je zelf wat het is wat er speelt, wat je wilt, ervaar je wie je werkelijk bent en wat allemaal bij jou past. Je kan namelijk vaak meer dan je denkt en het zal je dus uiteindelijk een bevrijdend gevoel geven om uit je comfort zone te stappen en nieuwe kanten van jezelf te ontdekken en te laten zien. Daarbij vind ik het belangrijk dat het op de manier gaat die bij jou past.

Verder vind ik het belangrijk altijd te werken op een manier die past bij jou en jouw vraag. Ik ga altijd uit van de eigen verantwoordelijkheid en de eigen mogelijkheden tot het vinden van antwoorden. Om die antwoorden te vinden ondersteun ik je door middel van vragen, spiegelen en werk ik ervaringsgericht.

Kenmerkend voor mijn werkwijze en de dingen die ik doe is dat ik samen met jou de verbinding maak tussen verstand en gevoel. Luisteren naar je gevoel en je gevoel uiten zijn minstens net zo belangrijk als verbaal reflecteren en dingen beredeneren. Het gaat wat mij betreft om het evenwicht en de wisselwerking ertussen!

Lees hier meer over lichaamsgericht werken.

 

Anderen over Puck

” Puck is een coach die haar bedrijfsnaam eer aan doet. Ze heeft snel inzicht waar het over gaat en begeleidt haar cliënt binnen veilige kaders speels en vloeibaar in het doorleven, experimenteren en transformeren.”
” Puck is ook in het gesprek een danseres, stemt af, vloeit samen, geeft een nieuwe impuls en haalt je veilig uit je comfort zone.”

” Door de coaching bij Puck ben ik minder bezig met wat anderen verwachten, wat ik denk dat anderen verwachten en wat ik van mezelf moet. Ik luister meer naar mijn eigen gevoel, kom meer voor mezelf op en voel me vrijer.”

” Ik ben dankzij de sessies met Puck nu eindelijk gemotiveerd om zelf op zoek te gaan naar de zin van mijn leven. De beste kwaliteit van Puck is dat ze mensen weet te motiveren.”

Lees hier meer ervaringen over Puck als coach.

Mijn opleidingen en certificeringen
Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog. Vanaf 2007 tot 2011 heb ik als trainer en coach bij een adviesbureau gewerkt en daarna ben ik voor mezelf begonnen. Ik heb verscheidene cursussen gevolgd op het gebied van training en coaching. Ik heb verder de opleiding body and mind language, cursussen op het gebied van improvisatie en bewegingsanalyse en een certificering van de MBTI (gebruik van vragenlijst en profielen op het gebied van persoonlijke voorkeuren) gevolgd. Verder blijf ik zelf ook continu deelnemer van intervisie en coaching.

Zelf heb ik natuurlijk ook de MBTI ingevuld en gebruikt. Ben je benieuwd naar mijn profiel?

Lees dan hier verder

 

-    Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof en staan de activiteiten tijdelijk stil. Dank voor de interesse en hopelijk tot op een later moment!    -