f l
^

Referenties

“Puck is een coach die haar bedrijfsnaam eer aan doet. Ze heeft snel inzicht waar het over gaat en begeleidt haar coachee binnen veilige kaders speels en vloeibaar in het doorleven, experimenteren en transformeren.”

 

“Ik ken Puck uit trainingswerk waarin ik als trainings-acteur met haar heb mogen samenwerken. Ik ervaar Puck in haar werk als trainer als een inspirerende en vooral sprankelende persoonlijkheid. Iemand met een frisse blik. Ze is actief en oprecht benieuwd naar wat deelnemers beweegt, wat ieders leerwens is en ze kiest zorgvuldig hoe ze ieder daarin kan faciliteren. Pluk-de-dag lijkt haar motto. Puck plukt de dag – en ze is bereid die dag op een professionele en persoonlijke manier met anderen te delen. In alle trainingen waar ik Puck aan het werk heb gezien is er nog nooit een deelnemer geweest die dat aanbod heeft afgewezen. Ik hoop dan ook nog vaak met haar te kunnen samenwerken.”

 

“Ik heb coaching gehad bij Puck en ik zit echt veel beter in mijn vel sinds de coaching bij haar. Ook mijn omgeving reageert er positief op. Het is goed om meer naar mijn gevoel te luisteren en erop te vertrouwen. Het zorgt er ook voor dat ik de controle beter los kan laten en beter bij mezelf kan blijven. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om met mezelf aan de slag te gaan en je geeft me veel inspiratie om het in de dagelijkse praktijk ook echt toe te passen.”

 

“Ik heb de workshop “relax, trust your body” gevolgd bij Puck en ik heb daarin gemerkt dat ik toch moeite heb met me volledig over te geven aan een ander en werkelijk kwetsbaar te zijn. Erg prettig om daar op een hele veilige manier mee te kunnen experimenteren en te merken dat ik er zelf voor kan zorgen bijvoorbeeld meer “uit mijn hoofd” te komen en meer te ontspannen.”

 

“In de workshops die ik bij flow & structuur heb mogen volgen kwam ik mezelf wel even tegen. Wat het mij heeft gebracht is dat ik meer bewustwording heb van mijn eigen kwetsbaarheid en dat ik goed op mezelf moet passen. Ik ben nu bezig mijn gevoel wat meer proberen te “doseren” en het dus af en toe laten gaan. Het helpt om net als in de begeleiding bij Puck steeds weer naar mijn kern te gaan, op mijn ademhaling te letten en momenten echt te ontspannen.”

 

“Cursus situationeel leidinggeven gevolgd. Een leuke interessante cursus die  voor mij niet helemaal nieuw was. De cursus leidster Puck heb ik ervaren als  zeer open en professioneel. Haar methode van trainen spreekt mij aan omdat ze vooral enorm goed kan luisteren en waarnemen. Door deze waarnemingen goed te vertalen naar de lesstof, is ze in staat om in zeer korte tijd de vinger op de zwakke plek te leggen bij de cursist. Hierdoor kan de cursist snel zijn eigen leerdoelen samen met Puck bepalen, dit is iets wat in mijn ogen de cursus kwalitatief enorm versterkt. Verder is Puck een gezellige jongedame die probeert het maximale uit het leven te halen. Alle ervaringen die ze in haar jonge leven opdoet probeert ze direct naar buiten toe te passen. Mocht ik ooit nog een training volgen waarbij communicatie een hoofddoel is, dan zal ik er zeer zeker om Puck vragen als trainer.”

 

“Ik heb Puck als een coach ervaren die veel aandacht voor je heeft en veel rust uitstraalt. Door de gesprekken met haar kom ik tot nieuwe gedachten en inzichten. Ze heeft naar boven weten te halen wat er werkelijk is. Puck kan mensen op een open manier echt aan het denken zetten en ze ook motiveren om zo echt een verandering door te zetten.”

 

Naar aanleiding van de gesprekken en oefeningen met Puck ben ik erachter gekomen wat qua werk echt bij me past en wat ik echt wil en ben ik ook over mijn eigen opgelegde drempel heen gestapt en ook echt in actie gekomen!”

 

“Flowing was voor mij een workshop die me meer in mijn lijf en in mijn voelen bracht. Het was een combinatie tussen ontspanning, uiten, contact in het hier en nu en speelsheid. Met kleine korte oefeningen op muziek kom je weer helemaal tot jezelf. Een goed begin of einde van de dag! Puck geeft op een no-nonsense manier de workshop. Ze is helder in de instructies en begaan met iedereen in de groep, zonder daarin klef of zweverig te worden.”