f l
^

Over flow & structuur

Flow & structuur is een bureau voor coaching en training in Utrecht, gericht op vrouwen die goed en veel voor anderen zorgen en daarbij zichzelf nog wel eens vergeten. Ik coach vrouwen om weer naar eigen behoeften te luisteren en daarmee meer los te laten wat “hoort” of wat anderen van ze zullen denken of vinden. Vervolgens ondersteun ik het proces om op zichzelf te leren vertrouwen.

Hoe vind ik meer rust? Hoe laat ik de onzekerheid over mezelf los? Waar word ik gelukkig van? Waarom leg ik de lat voor mezelf zo hoog? Hoe stel ik eerder grenzen? Hoe ga ik met stress om? Waarom zit ik niet lekker in mijn vel?
Herken je een of meer van de bovenstaande vragen en wil je daar zelf actief iets aan doen? Wil je lichter leven en meer vrijheid ervaren? Dan kun je bij flow & structuur direct aan de slag met

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek

 

Flow en structuur werkt samen met Fysiopraktijk Utrecht Oost voor mensen die onrust, stress en spanning ervaren.

 

Flow & structuur richt zich ook op leidinggevenden die meer uit hun teamleden en het team als geheel willen halen. Ik begeleid teams om de diversiteit in het team te zien, daar begrip voor te hebben en dit zelfs te waarderen.
Hoe jouw team op een positieve manier een spiegel voor te houden?
Wat te doen om team waardering te geven én ook een stap extra te laten zetten?
Hoe laat je de teamleden nog meer eigenaarschap voor het team en de output nemen?
Een boost geven aan de sfeer en zo ook preventief te werk gaan?
Wil je met deze vragen aan de slag? Geloof je ook dat het geheel meer is dan de som der delen?

 

De naam flow & structuur
Je bent in een staat van flow wanneer je het idee hebt dat alles vanzelf gaat en de activiteit je op een positieve manier volledig in beslag neemt. Dit bereik je door te weten wie je bent, wat voor jou belangrijk is en wat bij jou past, en daar dan vervolgens ook keuzes naar te maken. Flow ervaren heeft een sterke bijdrage aan het gevoel van geluk. Structuur en focus heb je ook nodig om uiteindelijk zo veel mogelijk flow te ervaren en zo goed mogelijk te functioneren. Flow en structuur lijken misschien tegenstrijdig aan elkaar, maar ze vullen elkaar perfect aan! Beide items zitten in ieder mens in meer of mindere mate. En zo is het eigenlijk met alles.

Het hele leven zit vol tegenstellingen. In ieder mens zijn ook polariteiten te ontdekken. Dit wordt door ons soms als lastig en verwarrend gezien. Je kan het echter ook zien als iets waardevols. Er is geen dag zonder nacht, geen leven zonder dood, geen uitademing zonder inademing en zonder structuur ook geen flow in je leven!

-   Wie rust, moet actief blijven, en wie actief is, moet ontspannen zijn. Ga maar te rade bij de natuur: zij zal je wel uitleggen waarom zij zowel de dag als de nacht heeft geschapen. –   Seneca 

Ik geloof erin dat je vaak meer kunt dan je zelf denkt. Iets wat eerst ver van je weg lijkt te staan, kan nadat je uit je comfort zone hebt durven komen, ook bij jou blijken te passen. Op jouw eigen manier.
Als je meer rust wilt vinden in jezelf en tegelijkertijd wilt blijven groeien ben je bij flow & structuur aan het goede adres. Aan de ene kant acceptatie en loslaten & aan de andere kant persoonlijke ontwikkeling en uit je comfort zone komen. En ook dit kan goed samengaan! Ik kijk hier namelijk naar vanuit de gedachte dat je juist kan ontwikkelen door los te laten en jezelf te bevrijden van conventies en onbewust opgelegde gedachten en patronen. Dan komt jouw ware ik naar boven. Je bent jezelf en laat dit zien.

Ik coach je graag bij jouw ontdekkingstocht, om zo lichter te kunnen leven: meer onbevangen, gevoel van vrijheid, minder stress, meer bij jezelf.

Lees hier meer over mij als coach.