f l
^

Lichaamsgerichte coaching

Flow in je lichaam

Herken je één of meerdere vragen:

  • Wil je meer toelaten en voelen in plaats van zaken alleen rationeel te benaderen?
  • Wil je lichaamssignalen beter herkennen?
  • Je lichaam en geest meer op één lijn krijgen? Meer intuïtief keuzes kunnen maken?
  • Minder vaak gespannen zijn?
  • Jezelf meer uiten?
  • Zelfinzicht krijgen door gebruik te maken van wat je lichaam kan vertellen?

Waarom werken met het lichaam?
Je lichaamstaal zegt veel over je wie je bent. Het lichaam liegt niet (maakt bijvoorbeeld geen gebruik van rationalisatie) en toont wat iemand wel of niet wil laten zien.

Het lichaam als voertuig
Het lichaam is een belangrijk hulpmiddel om een mentaal minder bekende kant van jezelf te leren ervaren. Inzicht verwerven is namelijk nog iets anders dan het geleerde ook daadwerkelijk in praktijk te brengen. Een lichaamsgerichte ervaring wordt altijd door het lichaam opgeslagen en leert je daardoor sneller situaties te herkennen in de dagelijkse realiteit.

Impact
Minimaal 70% van onze communicatie is non-verbaal. Waarom dan hier geen aandacht aan geven en dit gebruiken om impact te realiseren?

Doel
Door middel van lichaamsgerichte coaching krijg je meer zelfbewustzijn en lichaamsbewustzijn. Je leert ontvankelijk te worden voor lichaamssignalen en die op een waardevolle manier te gebruiken, waardoor je meer intuïtieve keuzes leert maken en je meer rust en flow zal ervaren.
Aan de hand van jouw vraag bepalen we hoeveel sessies er zullen plaatsvinden. Dit zullen we doen aan de hand van een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Gemiddeld zijn dit 4-8 sessies.
Kosten zijn: 70 euro exclusief btw ( Incl. btw 84,70 euro)

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek