f l
^

Cursus flowing

Wil jij een moment voor jezelf in een tijd waarin er veel van je wordt verwacht? Wil je tussen alle drukte door een moment van flow en ontspanning ervaren? Kom dan meedoen met deze cursus flowing!
Tijdens dit uur ga je bewegen en ontspannen. Zo kom je lekker ‘uit je hoofd’  en ervaar je zowel energie als rust. Vanuit inspanning lukt het je makkelijker om je gedachten even aan de kant te zetten, echt in het moment aanwezig te zijn en zo volledig te ontspannen.

  • Beweging – ontspanning
  • Muziek – stilte
  • Alleen – met anderen

Wat we gaan doen? Het is vooral een kwestie van het een keer ervaren, maar je kan bijvoorbeeld dingen herkennen van yoga, mindfulness, dansimprovisatie, meditatie en body balance.
Vrij bewegen en stretches zijn een middel om jezelf te uiten en flow en ontspanning te ervaren. Er is geen goed of fout en het gaat er niet om beter te worden in beweging/dans.

Iedere les heeft andere oefeningen. De opbouw is wel altijd hetzelfde. We beginnen met ontspanningsoefeningen  waarbij de aandacht van je hoofd naar je lichaam verplaatst wordt. Daarna is het tijd voor inspanning door middel van verschillende oefeningen waarbij je vrij beweegt op muziek. Tot slot is het weer tijd voor ontspanning. Echt even genieten van een ontspannen lichaam en geest. En dan kan je de dag en verdere week weer helemaal aan!

Wat uniek is aan flowing is juist die combinatie van inspanning – ontspanning, rust – energie en samen – alleen.
In het begin zou je kunnen merken dat je je nog ergens door geremd voelt. Door de combinatie van bovenstaande zal je echter merken dat je dit zal loslaten. Je laat jezelf leiden door wat JIJ wilt.

Waar en wanneer? De even weken op de maandagavond van 17.30 uur tot 18.30 uur en de oneven weken op de woensdagochtend van 09.30 uur tot 10.45 uur in “utrechts yogacentrum” op de Van asch van wijckskade 31 in Utrecht (http://utrechtsyogacentrum.nl/in).

Flowing is ook mogelijk met een eigen samengestelde groep of binnen een bedrijf.

Kosten?

Proefles:                                   12 euro          en je mag gratis iemand anders meenemen
Strippenkaart 6 lessen:         70 euro
Maandabonnement:              40 euro

Wil je een keer meedoen met de cursus flowing, meld je dan hier aan of stuur een mail naar info@flowenstructuur.nl

Lees hier reacties van deelnemers die je voorgingen.

Wat flowing voor mij is:
In flow zijn, vrijheid ervaren, thuiskomen bij jezelf, genieten, ervaren, voelen, gevoel van leven, energie en ontspanning, speelsheid, rust in je hoofd

 

Wat is flowing niet?

 

-    Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof en staan de activiteiten tijdelijk stil. Dank voor de interesse en hopelijk tot op een later moment!    -