f l
^

Coaching

Individuele coaching:

  • Wil je meer op jezelf vertrouwen?
  • Meer grenzen stellen?
  • Minder piekeren?
  • Meer bij jezelf blijven?
  • Jezelf meer uiten?

Je wilt nog meer vertrouwen op je eigen kunnen, lekkerder in je vel zitten en je gelukkiger voelen.

 

Het doel van coaching is om in beweging te komen juist in het gebied waar je vastloopt en even niet meer zelf uitkomt. Je laat oude patronen los en kiest voor wat je eigenlijk zelf graag wilt.

Waar ik je bij coach is vrijheid ervaren in je denken, voelen en doen.

Op die manier kom je in beweging vanuit een gevoel van vrijheid. Je laat de verwachtingen van anderen los maar gaat van jezelf uit.

 

Tijdens individuele coaching komen de volgende fasen in ieder geval aan bod:

- Zien wat er aan de hand is (zonder dit vast te hoeven houden).
- Alternatieven onderzoeken. Ontdekken. Exploreren. (dit kan uit je comfort zone zijn)
- Aandacht voor jouw motivatie en persoonlijke doelen. Nieuwe gewoonte laten ontstaan en zo jouw gestelde resultaten nastreven.

Aan de hand van jouw vraag bepalen we hoeveel coachingsessies er zullen plaatsvinden. Dit zullen we doen aan de hand van een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Gemiddeld zijn dit 3-10 coachingsessies.
Vraag hier een gratis orientatiegesprek met mij als coach aan.  In dit oriëntatiegesprek maken we kennis, bespreken we jouw coachingsvraag en bekijken we wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Lees hier reacties van deelnemers die je voorgingen

De coaching vindt plaats in de Buys Ballotstraat 19 in Utrecht Oost.

 

Kosten zijn: 73 euro exclusief btw ( Incl. btw 88,33 euro) per coachingsessie van 1 uur voor particulieren

110 euro exclusief btw (Incl. btw 133,10 euro) per coachingsessie van 1 uur voor zakelijke trajecten (budget vanuit werkgever)

 

Het gebruik van de MBTI in individuele coaching is mogelijk. Ook is het mogelijk om enkel een profiel te laten maken van jouw fundamentele voorkeuren aan de hand van de MBTI ter verdere bewustwording.  Lees hier meer over de MBTI.

 

Kijk hier hoe de locatie eruit ziet.

 

-    Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof en staan de activiteiten tijdelijk stil. Dank voor de interesse en hopelijk tot op een later moment!    -